МОМЕНТИ И СЪБИТИЯ В ДУМИ: КАКВО СЕ СЛУЧИ ПО ВРЕМЕ НА ТВОРЧЕСКАТА ВАКАНЦИЯ

Творческата ваканция на ТФ „Нова генерация“ в Кранево завърши.

Връщаме се вдъхновени, презаредени и обогатени от преживяванията и събитията, които имахме на морския бряг.

Беше слънчево и топло. Беше полезно и приятно.

Присъствахме на събития. Взехме участие в танцови прояви. Дори посрещахме гости. Вижте и какво се случи през тези няколко вълшебни дни:

- Гости на ТФ „Нова генерация“ в един от дните бяха Иван Иванов, хореограф на ПФА „Добруджа" - гр. Добрич, и Таня Данкова. Те ни показаха характерни за добруджанската фолклорна област хореография и елементи. Помогнаха ни да подобрим по автентичен начин нашия добруджански танц. Благодарим им за новите неща, които научихме. Беше полезно и интересно.

- В Балчик открихме новата изложба „Ритъм" на кюстендилския художник Николай Тихолов. Кюстендилци при кюстендилци в другия край на страната. Откриването беше приятно и чудесно допълнение към изложените творби, а изложбата на художника е наистина стойностна и заслужава вниманието на любителите на изкуството.

- Ние от ТФ „Нова генерация“ съвместно с ОУ „Васил Левски" - гр. Плевен организирахме „Вечер на талантите“ в хотел „Невен", Кранево. Талантливите наистина завзеха сцената и вниманието, а вечерта беше изпълнена с емоции

- ТФ „Нова генерация“ гледахме концерта на Ансамбъл за български песни и танци „Родолюбие" - гр. Тараклия, Молдова и ПФА „Добруджа" - гр. Добрич. Почерпихме още вдъхновение и се насладихме на прекрасното представяне на изпълнителите.

Излишно е да казваме, че свободното си време прекарвахме на плажа. Слънцето и морската вода зареждаха нашите вътрешни батерии, защото иначе цялата ни енергия изразходвахме на репетициите за следващия танцов сезон.

Сега сме готови за нови победи. Вече нямаме търпение за следващите ни танцови изяви.

Снимки и кадри от творческата ни ваканция и от нашите най-забавни и интересни моменти очаквайте в съответната секция на сайта.