ТФ НОВА ГЕНЕРАЦИЯ С ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Танцова формация „Нова генерация“ с танцувална стъпка влезе и в дигиталния свят.

Новият сайт на формацията изкушава сетивата с пъстрота, картина, информация и функционалности.

Насладете се на това визуално-танцувално приключение и бъдете част от нашето семейство. Споделяме с вас най-интересното и актуалното от професионалното ни развитие и весели моменти.

Какво ще намерите в сайта?

- Началната ни страница разказва историята на формацията. Ще видите как стъпка по стъпка и с много любов ние изградихме екип и истинско семейство от активни и вдъхновени млади хора.

- В секция „Новини“ ще ви правим част от най-актуалните събития и новостите около ТФ „Нова генерация“. Ще предоставяме полезна информация и ще разкриваме постиженията си пред очите на всички.

- Страница „Награди“ е най-голямата ни награда. Тук ще видите всички плакети, награди, признания, грамоти и отличия, част от наследството на формацията.

- В „Нашите танци“ имате възможността да се насладите на хореографските изпълнения на танцовата формация във видео формат. Популяризираме танца и го споделяме с вас. Насладете се на ритмите и на автентична и авторска фолклорна хореография.

- Секция „За ръководителя“ представя пред вас нашия основател и ръководител Евгений Вучков. Запознайте се с неговата творческа и професионална биография и с неговите постижения, награди и отличия.

- Галерията ни е разделена на две части. Имате шанса да станете свидетели на снимки и кадри от участията ни в конкурси и събития. В другата секция ви правим част от нашите най-забавни приключения и весели моменти.

- В страница „Контакти“ сме оставили информация за връзка с нас и канали за комуникация.

Е, да ни е честит новият сайт! И да ни върви като по вода.

И да помним, че:

„През поколенията до новата генерация - танцът е вдъхновение. Вдъхновението танцува.“